Cautare

11307 de rezultate pentru "liste note examen suplinire bucuresti" (3.73 secunde)
PSD^PUR are 48,89% la Senat si 50,08% la Camera Deputatilor, faptul ca primii doi candidati de la Senat sint din Bucuresti, iar toti ceilalti de la Camera domiciliaza in Botosanii fiind se pare explicatia diferentei.
Anca implineste anul acesta 34 de ani, este jurnalist de 16 ani si de doi ani este studenta la Actorie, in cadrul UNATC Bucuresti, la clasa regizorului conf.
Pentru ca el obliga practic cele doua partide sa mearga de jos pana sus pe liste comune la alegerile locale. ... De la Asuaju de Sus si pana la Municipiul Bucuresti.
Pentru Becali, insa, acest lucru ar insemna imposibilitatea candidaturii pe listele liberale, pentru ca legea nu accepta independenti pe liste de partid.
Potrivit statisticilor, cele mai multe au fost achizitionate de Biofarm SA Bucuresti (3,8 milioane de actiuni) - societate la care, potrivit ultimelor înregistrari la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), pachetul majoritar de 60,69% din actiuni este detinut de o lista de actionari PPM -, rezultat al programului de privatizare în masa.
Din bugetul national pentru investigatii paraclinice doar aproximativ 60% ajunge la pacientii din judetele Romaniei, unde cota de asigurati depaseste 90%, restul de 40% fiind directionat catre Bucuresti.
Din bugetul national pentru investigatii paraclinice doar aproximativ 60% ajung la pacientii din judetele Romaniei, unde cota de asigurati depaseste 90%, restul de 40% fiind directionat catre Bucuresti.
aceeasi persoana poate vota la diferite sectii de votare, in afara de localitatea de bastina, pe acele liste suplimentare. ... Listele electorale sint liste publice. ... L-am auzit pe Basescu la televizor ca numai la primele verificari in Bucuresti, din 11.000 de oameni aproape 800 au votat de doua ori.
"Tranzactia" a fost intermediata de lichidatorul Rovigo Bucuresti, care a renuntat sa scoata actiunile pe piata libera, pentru a le valorifica si a-si încasa comisionul.
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. ... Lasam in urma un Bucuresti traumatizat de pasiuni contradictorii. ... Congresul a inceput a treia zi dupa invazia minerilor in Bucuresti.
S-a nascut la 9 martie 1973, in Bucuresti, intr-o familie de intelectuali, cu tatal inginer proiectant si mama economista, ambii pasionati de pictura si muzica, si-a copilarit intr-o casa superba, cu peretii zugraviti in stilul picturii lui Miro sau a lui Kandinski, cu vitraliile de la geam facute de mama sa si cu mozaicuri colorate pe holuri.
Caragiale Bucuresti. Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... A debutat in teatru in anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa Fratii Karamazov, dupa Fiodor Mihailovici Dostoievski, jucata la Teatrul Constantin Nottara (examen condus de profesoara Marioara Voiculescu). ... Caragiale din Bucuresti.
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Pe ultimele liste date publicitatii de catre CPC se afla 46 de candidati de la PRM si trei de la UDMR.
In situatia formatiunilor neparlamentare, tragerea la sorti se va desfasura in doua etape, la prima participand formatiunile care au depus liste de candidati atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat. In aceasta situatie, cu liste complete de candidaturi, se afla Partidul Ecologist Roman si Partidul Socialist Unit.
In urma cercetarilor s-a constatat ca numele acestuia apare pe patru liste suplimentare din sectii din judet si figura ca a votat si la sectia de votare din municipiul Suceava la care este arondat.
google-analytics.com